OVER ONSWij zijn Henk en Jerna  Bruggink en wonen sinds 1999 in het dorp Hengelo (Gld) in de Achterhoek.


Al sinds 1975 heeft Henk  zich toegelegd op het fokken en trainen van z.g.“Dual Purpose” Springers. Jachtgebruiks - honden waarmee in de jachtpraktijk goed kan worden gewerkt en die ruimschoots voldoen aan de rasstandaard. Op een show dus minstens een ZG of zelfs een U kunnen halen. Jerna heeft meer dan 10 jaar ervaring met het showen van Springers; haar eerste Springer Tomy werd Nederlands Kampioen.


Na het overlijden van onze Springers Walty v.’t Bremveld en Rosa in 2008 zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe Engelse Springer Spaniel. Dat werd Nora vom Soestbach in 2009 en in 2012 gevolgd door Jany (Junebug von der Millpond Ranch). Een fantastisch stel met uitmuntende karakters ! Nora en Jany zijn nu de nieuwe basis  voor de Engelse Springer Spaniel Kennel v. ‘t Bremveld. Een geheel nieuwe start met een nagenoeg geheel Skandinavische afstamming omdat in de Skandinavische landen ook steeds is geselecteerd op goede werkaanleg in combinatie met een goed uiterlijk.


Aphrodite v. ‘t Bremveld (Layka) die bij ons is gebleven en Athena v.’t Bremveld (Desi), beide uit het nest van Nora hebben inmiddels al een redelijk trainingsniveau (zie pagina jachttraining) en ook op de clubmatch een prima uitslag behaald.

Home Over ons Nieuws Onze honden Pups Jachttraining Fotogalerij Contact